Σας φέρνουμε τον καλύτερο συνδυασμό,
φύση και πολυτέλεια!


Γιατί εμάςΗ DC&K Natural Luxury σας παρέχει προϊόντα εξαιρετικά ποιοτικά, μοναδικά και βραβευμένα, που προσφέρουν πολυτέλεια αλλά είναι και ασφαλή για το δέρμα, το σώμα και το περιβάλλον.

Η σειρά των καλλυντικών "I Numeri Primi" είναι 100% vegan προϊόντα, που παράγονται, συσκευάζονται και διανέμονται με γνώμονα τη χαμηλότερη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον.Η φιλοσοφία μαςThink Green

Οι έννοιες Organic – Bio – Vegan είναι το περιεχόμενο, η έννοια Πολυτέλεια είναι η βελούδινη αίσθηση που τα αγκαλιάζει. Αυτό είναι το σκεπτικό μας στις μάρκες και στα προϊόντα που σας φέρνουμε, προϊόντα που ξεχωρίζουν χάρη σε αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι έχουν βρει μερικούς σοκαριστικούς τρόπους για να εντάσσουν ανεπιθύμητα ζωικά συστατικά σε καθημερινά προϊόντα. Είναι γνωστό ότι το μακιγιάζ και άλλα προϊόντα ομορφιάς περιλαμβάνουν ούρα, οπλές, έντομα, μαλλί προβάτου και πολλά άλλα. Εάν δεν έχετε φάει αυτά τα συστατικά, τότε γιατί να θέλετε να τα βάλετε στο δέρμα σας, από όπου μπορούν να απορροφηθούν στο σώμα σας; Δεδομένου ότι ο οργανισμός μας έχει συνηθίσει να αφομοιώνει τα βρώσιμα φυτά, απορροφά εξίσου καλά τα φυτικά στοιχεία μέσω του δέρματος. Αντί να εφαρμόζετε σκληρές χημικές ουσίες ή ανεπιθύμητα προϊόντα που μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης, είναι καλό να προτιμήσετε τα φυσικά και υγιή συστατικά. Και με τα vegan προϊόντα μπορείτε να δώσετε στο δέρμα σας το καύσιμο που χρειάζεται για να παραμείνει ζωντανό και νεανικό!